O NAMA

PODRUM PAVLOVIĆ

Slobodan Pavlović, vinogradar i vinar, je treća generacija u porodici Pavlović koji se bavi ovim teškim, ali zanimljivim i izazovnim poslom, uz svesrdnu podršku i učešće cele porodice. Pomoć oko marketinga i plasmana vina Slobodan ima od supruge Nataše,ćerke Milice i sina Mihajla, naročito kad su u pitanju nastupi na salonima i sajmovima vina. Podrum Pavlović je član  „Udruženja vinara Šumadije“, a vinarija je u postupku dobijanja sertifikata za proizvodnju vina sa geografskim poreklom.

trADICIJA

U porodici Pavlović decenijama unazad postoji tradicija bavljenja vinogradarstvom. Slobodan Pavlović sa suprugom Natašom odlučuje uz svesrdnu pomoć pokojnog dede Tomislava i oca Pavla da izađe iz okvira pravljenja vina samo za sopstvene potrebe i 2011. podiže prvi a 2013. i drugi zasad.Sada su u celu priču ukjlučena i njihova deca Mihajlo i Milica.

VIZIJA

 „Moje bavljenje vinogradarstvom je nasušna potreba za kontaktom sa prirodom, a proizvodnja vina je strast i uživanje. U našu porodičnu vinsku priču uključene su tri generacije Pavlovića“.